DTS repaint pagina 

Hier vind je alle repaints die ik zelf gemaakt heb.

Dit is de complete collectie van de repaints die ik gemaakt heb.  Het aantal blijft gestaag door groeien.

Pfizer Biontech vries transport. Deze kan ik helaas niet uitbrengen i.v.m. dat de originele maker (pierreG) geen repaint van zijn werk wil en hij is ook geen fan van Pfizer.. maar dat ter zijde.

Download

CT Stadler RS1 in NS Kleuren.

Dit was voor mij de reden dat ik wilde repainten. Het is een leuke trein maar de Nederlandse kleuren ontbraken toch wel vond ik. Voor deze trein heb je de originele CT Stadler RS1 nodig. Die kan je hier kopen.

 

Download

Dit is de HXD3B. Ik heb hier een fictieve NS trein van gemaakt en de naam Bombardier 9184 2021 NS gegeven. Voor deze trein heb je de originele HXD3B nodig. Die kan je hier gratis downloaden.  (even de readme goed lezen i.v.m. de koppeling)

 

Download

Dit is de Siemens ER-20. Ik heb hier een fictieve BASF loco van gemaakt. Voor deze trein heb je de originele ER-20 nodig. Die kan je hier gratis downloaden.

 

 

 

Download

Dit is de UAD Erts wagon. Deze is in combinatie met de HXD3B (ProRail versie) te gebruiken met Chinese koppeling. Voor deze wagon heb je de originele UAD wagon nodig. Die kan je hier gratis downloaden.

Download

Dit is de HXD3B. Ik heb hier een fictieve ProRail trein van gemaakt. Voor deze trein heb je de originele HXD3B nodig. Die kan je hier gratis downloaden.  (even de readme goed lezen i.v.m. de koppeling)

Download

Dit is de CNPC 25K.Ik heb hier een NS rijtuig van gemaakt. Deze is alleen compatible met de HXD3B (Chinese koppeling) Voor dit rijtuig heb je dan uiteraard de HXD3B nodig (staat op deze pagina) en het CNPC 25K rijtuig. Deze kan je hier gratis downloaden.

Download

Dit is de VR SR2. Ik heb hier een fictieve NS/Cargo trein van gemaakt en de naam 9204 2021 NS gegeven. Voor deze trein heb je de originele VR SR2 nodig. Die kan je hier gratis downloaden. 

Download

Dit is de VR SR2. Ik heb hier een fictieve NS trein van gemaakt en de naam 9204 2021 NS gegeven. Voor deze trein heb je de originele VR SR2 nodig. Die kan je hier gratis downloaden. 

 

 

Download

Dit is de VTG Ketelwagon van Christrains. Ik heb hier een BASF ketelwagon van gemaakt. Voor deze wagon heb je de originele CT-Z Wagons nodig. deze kan je hier kopen

Download

Dit is de VTG Ketelwagon van Christrains. Ik heb hier een Hertog Jan ketelwagon van gemaakt. Voor deze wagon heb je de originele CT-Z Wagons nodig. deze kan je hier kopen

Download

Dit is de Euro 4000 in Lineas uitvoering. Voor deze repaint heb je de originele Euro 4000 nodig. Die kan je hier gratis downloaden.

Dit is de Powerhaul Class 66 V2.0. Ik heb hier een Lineas repaint voor gemaakt. Voor deze repaint heb je de Powerhaul Class 66 V2.0 nodig, deze kan je hier kopen.

Dit is de DTG BR648. Ik heb hier een Regio NS repaint voor gemaakt. Voor deze repaint heb je de originele DTG BR648 nodig. Deze kan je hier kopen.

CT Stadler RS1 in Regio NS uitvoering.

Voor deze trein heb je de originele CT Stadler RS1 nodig. Die kan je hier kopen.

Dit is de DTG BR407. Voor deze trein heb ik een Thalys repaint gemaakt. Om deze repaint te kunnen gebruiken heb je de DTG BR407 nodig. Deze kan je hier kopen.

Download

Dit is de DTG BR407. Voor deze trein heb ik een EuroCity repaint gemaakt. Om deze repaint te kunnen gebruiken heb je de DTG BR407 nodig. Deze kan je hier kopen.

Dit is de CT 6400. Ik heb hier een Lineas repaint voor gemaakt. Voor deze repaint heb je de Christrains 6400 nodig, deze kan je hier kopen.